打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 天龍王ser商會 id100本來喺我既

關閉 [複製鏈接]
豬m有尚樂古架xD  小心佢睇到@@   但依+個問題糸你送左比人麻...如果借比人點會易個商會而吾糸+商權-v-
回復 支持 反對

我冇打算要送比佢囉 唔好意思 佢開我隻ac自己轉既都叫送?同埋佢承諾過 會比返我既 結果你知啦 有比返我咩?id100商會 你可以去睇下有冇出盤 同埋個名喺喺小東凌 gm有上樂古又如何?之前我隻峨嵋比人爆ac既到而家都仲未有消息 做唔到野學人做gm 我都理得佢會唔會上黎 得個睇字 冇d能力
回復 支持 反對

人妖=叫人地老公我有D想 D人同你結婚你就同人講尚7石 清達摩 全SER 識你既人都知啦
回復 支持 反對

人妖=叫人地老公我有D想 D人同你結婚你就同人講尚7石 清達摩 全SER 識你既人都知啦 ...
pc708600 發表於 5-2-2013 15:49

我係女仔 我有男ac 但主ac係女ac都比你叫人妖 咁你係男仔 你主ac係男ac 仲要係同人換返黎既小東凌 但又有女ac喎 點解你唔係人妖既?唔通 玩女ac既女仔 玩男ac算係錯?而男仔玩女ac係正常?你個陰陽怪胎
我上7石係為左保護自己 我冇話過要滅全ser 如果你有證據話我有講過要清全ser既 我唔介意你拎出黎比大家睇下 我真係唔多覺我會介意
回復 支持 反對

我係女仔 我有男ac 但主ac係女ac都比你叫人妖 咁你係男仔 你主ac係男ac 仲要係同人換返黎既小東凌  ...
hls1314520 發表於 5-2-2013 16:00

我又唔喺囉黎刷野 囉黎賣野
回復 支持 反對

呢d人比人昆 叫抵死  不足同情
回復 支持 反對

唔夠人講就 豪比人 你真強大喔   黑仔最多咪差下人錢 清下掛  haha
狗幫? 我相信你唔夠入面任何1個打
回復 支持 反對

嚇Q死我- -小東凌  我2年幾前玩緊 逍ser的  呵呵 號系換翻黎的  被人追住斬    情況一樣 昆狗號     倒楣
回復 支持 反對

我冇講粗口 呢度既版主都扣左我分啦 而家講粗口係咪唔比先?佢要扣分咪扣分囉 我又唔在乎 反正 我都 ...
hls1314520 發表於 5-2-2013 14:47

呵呵,閣下講ge呢句說話真喺令我覺得你究竟開呢個post的目的何在?
版主的職責,便是留意會有有冇犯規的情況發生
然而你話“呢度既版主都扣左我分啦”
如果,你冇進行一D違背版規的行動,我地會冇啦啦扣你樂點?
再姐,我已經容忍你好多次的語言不當,而每次都只喺扣除小小樂點當懲罰
你所講的“而家講粗口係咪唔比先”我好嚴肅咁同你講:喺!冇錯!唔俾!
你要講,就唔好喺呢度講,喺得樂古就請遵守規矩,否則,(至少我)唔歡迎你。
反正你無視規矩,都唔在乎!
回復 支持 反對

樓主你個個幫都惹晒起王Ser點撈丫
其實人妖起王ser見慣不怪嫁啦
甘多隻119既女ac都應該無一半係女仔控
樓主你認埋都唔區啦
真係女仔唔想比人講既咪搵日同個大人物Sky下証實下囉
回復 支持 反對