查看: 19727|回復: 107
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 天龍王ser商會 id100本來喺我既

關閉 [複製鏈接]

個小東凌係昆狗黎 昆左我個商會
有圖睇 佢話尋晚12點鐘會出盤 3日後比返個商會我既 而家仲del埋我個商會權
有圖比你睇

王ser id 100商會本來屬於我隻櫻雨鈴既
而家比小東凌昆左 大家最好唔好相信佢
佢係天龍叫黑仔
id100商會入面既裝同料 全部都屬於我既
個商會前名叫殤☆曖分店
喺我由1隻叫愛雪既ac轉入櫻雨鈴既
而家比小東凌昆左
我諗 我相信浪子都唔會相信天下 太多昆狗
仲有 5百幾金係我放入去既
唔信可以叫gm將呢個商會既所有資料編出黎
我冇講大話既必要
只係有人唔守諾言我先公開呢件事比所有玩家知
好等新手們小心小東凌呢隻金毛既昆狗

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
∼香B∼ -1 同情樓主,但請留意圖中含有粗口.. ...

查看全部評分

回復

樓主唔洗傷心
小東0垃圾ac豪比狗
最多得閒幫你秒佢
回復 支持 反對

傷心?我就唔會喇 只係唔好激到我再次入返醫院姐
昆我野 我會將佢d衰野唱通街 就算冇得掛lv我都會咁做 邊個收佢ac果個人就倒楣 不過而家唔喺時候 除非小云會要佢隻ac啦 如果唔係 昆狗ac 好難搵到人要喇
佢既ac包括 小東凌 AnRsee 型蝶k 我們的愛 珍惜 同埋1隻疑似係佢既ac 叫瀧既95lv女峨嵋
回復 支持 反對

全部都係垃圾黎wo
回復 支持 反對

咩垃圾?
回復 支持 反對

回復 1# hls1314520

有樣重要野你未講 原本商會店住你你? 之前點解你轉左佢? 然後又問佢拎番?
回復 支持 反對

商會交易?你賣商會?又吾講點解轉俾人地.
回復 支持 反對

回復  hls1314520

有樣重要野你未講 原本商會店住你你? 之前點解你轉左佢? 然後又問佢拎番? ...
天龍八部3 發表於 5-2-2013 09:41

佢話會比返我既 佢話尋晚12點會出盤 3日後轉返比我既
之後del左我商權 連自己ac既密碼都改埋 咁叫做比返我定昆我 你地應該清楚
估唔到天下英雄 119lv小東凌 會做埋d昆狗做既野 你地唔信既話 可以叫gm查返個商會係由邊隻ac開既  
也都可以叫佢查下 個商會喺咪我隻櫻雨鈴轉比佢既
回復 支持 反對

商會交易?你賣商會?又吾講點解轉俾人地.
化合物 發表於 5-2-2013 09:43

我話 借商會比佢可以 但要同我隻正身結情 之後借比佢 跟住佢話轉落佢隻小東凌度 過左冇幾耐 佢反口話唔結情
咁個商會轉左比佢喇 佢就反口 話唔結情 咁咪昆左我個商會囉
收昆狗ac即喺承認你繼承佢既遺誌 成為第2個昆狗
回復 支持 反對

又糸你丫-3-   點解咁多不幸既事發生糸你身尚-__________-
回復 支持 反對