打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 天龍王ser商會 id100本來喺我既

關閉 [複製鏈接]
又糸你丫-3-   點解咁多不幸既事發生糸你身尚-__________-
siuling1314 發表於 5-2-2013 09:58

我都唔想 比人昆商會 正常都會喺度公開比大家知 叫大家小心d昆狗
回復 支持 反對

我有諗過比返@@佢話上7石清全SER等你@@
pc708600 發表於 5-2-2013 11:40

你又屈我呀?我幾時有話尚7石清全ser呀?你地班人講野都幾唔經大腦喎 你有諗過比返我?你似乎冇咁諗過喎 商權你del左我 加左我們的愛 另外 仲留左一大堆字 你覺得自己真係有諗過?
回復 支持 反對

你個問題你問得好好.....比你講左個重點問題出黎

以我所知既喺呢個死人妖哄小東凌(黑仔)結婚,搵人地保 ...
乂云 發表於 5-2-2013 10:19

未見過我真人唔好莽斷我係人妖 唔該
回復 支持 反對

回復 11# 乂云

仲有 佢應承左我 我要返個商會果陣 佢話一定會比返我既 呢個喺事實 你唔好得個講字  你話我係人妖我都算 我都懶得理你 你唔好以為你係神 乜野都知
佢講既野同我講既野根本係2個版本 佢都有用女ac呀 唔通佢又係人妖?我有男ac但我係女仔就比你地話我係人妖 咁佢有女ac 但佢係男仔 唔通知係太監?定係同性戀者?

P.S. 黑仔個幫天下英雄既敵人就喺浪子同與世.

你最後果句"你想我幫你既敵人加血就睇xxxxxxx"

我先代表浪子拒絕你幫我地加血既想法....人妖幫我地加我地唔慣

你去問下幫與世加血得唔得啦,相信與世都喺咁諗..... hahaaa...死人妖

我先唔會幫狗加血,狗王更加冇興趣,
回復 支持 反對

我代表浪子同你個死人妖講:"我寧願信天下都唔信你個死人妖囉"

唔好下下拎浪子個名出黎,同你 ...
乂云 發表於 5-2-2013 10:22

得撚閒拎你個狗幫既狗名出黎唬人 你慳撚d啦 屈撚完我係人妖而家扮正義?

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
囧大俠 -1 注意言辭

查看全部評分

回復 支持 反對

你講野合邏輯d好嗎?! 借比人你又會盤比人既?!

你當樂古d人傻ga?!

黑仔等我繼承你既遺誌 成為第2 ...
乂云 發表於 5-2-2013 10:41

個商會唔要喇 豪比d昆狗 你地慢慢嘈啦 我過幾日會再收多幾個商會返黎 新年喇 恭祝浪狗1年比1年更似狗
樂古d人唔係傻既就唔會信你呢隻狗王啦 專屈人既 收埋d爆ac既廢物都當正自己個幫係收容所
回復 支持 反對

得撚閒拎你個狗幫既狗名出黎唬人 你慳撚d啦 屈撚完我係人妖而家扮正義? ...
hls1314520 發表於 5-2-2013 12:51

by the way...你講左粗口
回復 支持 反對

個商會唔要喇 豪比d昆狗 你地慢慢嘈啦 我過幾日會再收多幾個商會返黎 新年喇 恭祝浪狗1年比1年更似 ...
hls1314520 發表於 5-2-2013 12:52

呢個...邏輯尚有d問題.....你話糸你既....但又豪比人-v-   會吾會有點令人懷疑-3-
回復 支持 反對

你唔信 我都冇計嫁 你叫gm拎返上個月既所有交易同埋轉名紀錄出黎咪一清二楚囉
最驚就係gm連copy都冇咋 反正佢地又唔係做野既 廢到冇人有
回復 支持 反對

by the way...你講左粗口
siuling1314 發表於 5-2-2013 13:36

我冇講粗口 呢度既版主都扣左我分啦 而家講粗口係咪唔比先?佢要扣分咪扣分囉 我又唔在乎 反正 我都懶得理佢
回復 支持 反對