查看: 19838|回復: 235
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童..沒位升LV ..好慘阿

自從夢幻打敗後, 夜魔佔據晒褔地,塔, 汗...現在連高迷都被人稱為帮場; 試問, 如果不入他們帮是否不要再玩了?

一開始 , 夜魔話開放褔地同塔, 但現在所見, 事實非也, 他們6個帮 每人幾隻分身去掛機,怎會開放比外人升, 以前所講的全是癈話, 同夢滅有何分別?

而高迷,近日小弟見到有人喇叭宣佈高迷是他們帮場, 不是他帮絕不會組.

說到火谷, 也是由某個帮用人作帮場, 只組同帮, 外人一律拒組, 現在咩世界? 太和平就會這樣嗎?
回復

呢個問題好早已出現以前火谷都可以俾外人掛而家肯定唔洗去,去地3掛都有時有場掛,不嬲呢個世界都係弱肉強食,,
回復 支持 反對

唔係喎  , 乜高迷唔係公眾場咩? 我記得以前火魂堂都無講過係帮場,點解而家有人話係帮場呢?唔通佢地打番來?
回復 支持 反對

係呀, 依家根本冇地方掛...昆山, 福地, 高迷, 火山長full, 尋晚連地2都冇位, 去左地3單刷.. =.=
回復 支持 反對

有D人唔FULL組都唔會比外人入組, 同埋好多人係雙開掛機, 其實天龍現在真正玩家有幾多呀, 我覺得係帳號多姐,個個咁開幾隻人, 只會搞到真正玩的人沒場升, 惡人才會有得升,只好希望天龍快D開放新地圖, 等D惡人去霸,希望留番少少地方比我呢D生活人升下
回復 支持 反對

開咁多地方冇交打邊有人上石呀 @@..
回復 支持 反對

而家都無交打啦, 所以天魔越來越橫行, 佢地已經代替了夢幻,行為也是,唔知佢地可以紅幾耐呢? 又睇下有咩帮可以同佢地對抗呢? 到時可能好似山空咁, 全SER反佢.
回復 支持 反對

回復 3# TTSTT

名門(馬到功成)個日爆喇叭講高迷左上係幫場, 唔會組外人. 我之前都試過申佢地
見到得3個人, 密佢地又扮人不在   
回復 支持 反對

回復  TTSTT

名門(馬到功成)個日爆喇叭講高迷左上係幫場, 唔會組外人. 我之前都試過申佢地
見到得3個人, ...
小小超 發表於 3-1-2011 14:24

你明我感受啦咁~數個月之前我掛左係個到成晚 佢地來拎場,我唔俾,佢地搵幾條遠攻同我搶怪TIM啦,最後我放上樂古,佢地D人仲要插我呀~
回復 支持 反對

福地右邊唔係火武牙==?火武係米天魔神聖盟先==?
回復 支持 反對