打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 屬攻終於做到過了4000

出左96神武魂上5千吧 哈
回復 支持 反對

勁啦,4000幾屬攻
回復 支持 反對

多謝各位意見,鼓勵及支持...
在目前遊戲環境中, 要再加屬攻..神器個第4孔是唯一途徑..
又或是有加屬攻自製100武和4孔...但整了好多,沒有一件滿意..
個人意見話為92神勁過102..再者, 我還是98lv...也未打到7神節..
閃避方面, 本想看看是否可達到15000+, 現在看來不大容易...
現有3粒7lv兩粒6lv身石, 6粒6lv閃石, 因要兼顧抗石(4抗全140)..
就算放棄其他...尚足16粒6lv閃石都係(16*741)=11856...還要靠其他装的加成...
要加3200..殊不容易....
畢竟這遊戲玩的是數值平衡....現時來說算是可以接受....照顧到多方面
可能範圍內會繼續嘗試加高閃...
請各位朋友賜教...
回復 支持 反對

should give up 4抗全140, my opinion, 140 is no use.

you should easily have 15000+ 閃

hope you can get your 7神節 very soon
回復 支持 反對

點解九少唔升100Lv 用102Lv神器唔好咩?
回復 支持 反對

should give up 4抗全140, my opinion, 140 is no use.

you should easily have 15000+ 閃

hope you can  ...
GODLIKE=D 發表於 1-5-2010 22:04

Thank you for your kind comment..
will consider...
but as everyone knows...I dont normally engage in any clan fights...
4 抗 is for 刷王 ^0^
回復 支持 反對

點解九少唔升100Lv 用102Lv神器唔好咩?
oscar725 發表於 1-5-2010 22:23

我係全手動升得好慢.....
又要升分身.....
回復 支持 反對

4000屬攻...遙不可及呢
回復 支持 反對

今日有坪睇到9少屬性圖
死而無憾

p.s:可唔可以透露下你淨玩e隻人用左幾錢?
回復 支持 反對

今日有坪睇到9少屬性圖
死而無憾

p.s:可唔可以透露下你淨玩e隻人用左幾錢? ...
不告訴你 發表於 2-5-2010 00:25

我估佢答案同你個名一樣架#3

我係全手動升得好慢.....
又要升分身.....
九少 發表於 1-5-2010 22:30

我都係手動的^^
回復 支持 反對