打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 至從換機後....第一次get到lag機係咩野 噴血四開!加左圖x2

關閉 [複製鏈接]

sigh
睇黎你唔知由始至終我ge論點
ME 達人 霸主哩d緊係識啦
但係hide tool呢? 以前最多都係要d/l 個檔案bypass gg
到後期hs 個陣 唔使另外d/l 個檔案 engine都過到

直至最近v100先到bypass唔到 先至要用所謂ge hide tool
咁試問玩左三年/用左三年外掛ge玩家一定知道hide tool?

我都只不過講出自己ge觀點 都唔知點解遭人惡言相向
所以此帖我都不會再作出回覆
回復 支持 反對

sigh
但係hide tool呢? 以前最多都係要d/l 個檔案bypass gg
到後期hs 個陣 唔使另外d/l 個檔案 engine都過到

直至最近v100先到bypass唔到 先至要用所謂ge hid ...
bestacer 發表於 8-9-2009 22:05

Ooooo, you have got his message wrongly. for a normal player in TMS, its common for you or me to hear some hacking things from your guild, buddies, etc. Not frds to chat with about how to use these hacking programs.

yauhowai 發表於 8-9-2009 17:48

Lol'd.
回復 支持 反對

sigh

直至最近v100先到bypass唔到 先至要用所謂ge hid ...
bestacer 發表於 8-9-2009 10:05 PM

我唔信被block之後d外掛玩家會唔知道可以用hidetool嘍
廣播都有好多消息,咩me被鎖啦,要去dl hidetool
有人post曬無名,xuite

用3年外掛既人如果呢次ver 100 被block幾個月都用唔到ME
去死都得
識用外掛 但唔識變通 clown x 999

你唔明英文ok
你會考英文係...? sosad
回復 支持 反對

sigh

bestacer 發表於 8-9-2009 22:05

突然間好想回你-__-
但係我又知自己唔應該回- -

你生活係唔係得楓谷- -?
永遠都係同一個版本?

hide tool 呢d工具一直都有,唔同版本既時候只係改小小野

就好似之前d game guard都唔會永遠同一隻版本
總有一兩次更新會block左d人要用hide tool (用住先)ga wor- -
過左一排就會有唔洗用hide tool 既普通版出現

突然間好想回你-__-
但係我又知自己唔應該回- -

你生活係唔係得楓谷- -?
永遠都係同一個版本?

hide tool 呢d工具一直都有,唔同版本既時候只係改小小野

就好似之前d game guard都唔會永遠同一隻版本
總有一兩次更 ...
遊俠翔 發表於 8-9-2009 22:16

所謂 道高一尺 魔高一丈
有game的地方就有外掛的地方
呢個必然架
除左某d game拉
(warcraft 果D)
回復 支持 反對

sigh

bestacer 發表於 8-9-2009 10:05 PM

you are fu_ked up!
回復 支持 反對

打死都唔用
闊MON=.=
樣衰到......
加錢換19算~.~
回復 支持 反對